2016. január 31., vasárnap

BURG ultrastar BH-862E ultrahangos légpárásító - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

- Eladó egy Honeywell BURG HB-862E tipusú Német ultrahangos, beépített ionizátoros, légtisztítós, légpárásító ami Magyar használati utasítással eredeti dobozában minden tartozékával kínálom.
- A készüléket én hoztam Ausztriából, de Magyarországon is kapható egy itt nem reklámozható Osztrák elektronikai áruházban.
- A készülék pár hónapig ment és egy IC szállt el benne (az ultrahangos porlasztó meghajtó három lábú) amit egy másik ugyan ilyen készülékből (donorból) való csere folytán be is lett azonosítva. A másik készülék már el lett adva, (szintén itt ezen a honlapon) így csak ez a hibás maradt meg.
- Mivel lakásunk már szabályozható fűtéssel rendelkezik így a relatív páratartalom a barrométerünk szerint az ideális értékhatárok között van ezért feleslegessé vált, és nem kívánok tovább foglalkozom vele.
- Hozzá adom vízkő elleni védelemre szolgáló sz�! �rőjét is, de az nélkül is használható. (mi víztisztítóval rendelkezünk és annak vizét tettük bele)
- A szetthez gyárilag csomagolt pót alkatrészeket és tisztító eszközeit is adom hozzá.
- Adatait a fotókon mutatom be.
Új ára 65. 000 Ft  és a vízkőmentesítő szűrő 8. 990 Ft
Lásd a fotókat
Főbb jellemzők Max. 50 m? / 125 m? -es helyiségekhez 4 l víz kb. 12 óráig elegendő Elektronikus higrosztát Automatikus vízkőmentesítés Leírás Ez a modern légnedvesítő állandó páratartalmat biztosít helyiségeiben. Az elektromos higrosztát közben gondoskodik arról, hogy a 20 és 80% közti beállított relatív páratartalom pontosan be legyen tartva. A 360° -ban mozgatható fúvóka a mikrofinomságú párát optimálisan osztja el a légtérben. A készülék még a maximális párásító fokozatban is csendesen működik. Hozzávaló vizkőmentesítő patron, rend. sz.: 56 11 11. Jellemzők ! Éjszakai kapcsoló csökkentett páramennyiséghez LED-es kij! elzés és kikapcsolás túl alacsony vízmennyiség esetén Elektronikus higrosztát. Műszaki adatok Párásító teljesítmény: 0. 4 l/óra Terem méret max.: 50 m? Teljesítményfelvét (max. ): 46 W Tartály űrtartalma: 4 l Szín: Fehér Súly: 4000 g Párásító teljesítmény: 0. 4 l/h Méret: (H x Sz x Ma) 310 x 210 x 200 mm Üzemi feszültség: 230 V/ 50 Hz Üzemidő: Max. 12 órás üzemidő tele tartály esetén /de csak folyamatos párásítás esetén. Nálam elérve a beállított és kívánt relatív páratartalmat, ki - be kapcsolt és volt, hogy 3 napig sem kelett utána tölteni.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2016-02-21 11:02 . BURG ultrastar BH-862E ultrahangos légpárásító - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése