2016. február 24., szerda

Trevi PJ 3027, ébresztőóra, időjárás mutatása, ... - Jelenlegi ára: 10 990 Ft


Trevi PJ 3027, ébresztőóra, időjárás mutatása, idő kivetítése, fehér
Termékkód: 10025630
A Trevi PJ 3027 egy há ló szobai ébresztőó ra digitá lis ó rá val, amely mutatja az aktuá lis hőmérsékletet és a levegő pá ratartalmá t, egy gomb lenyomá sá val pedig a falra vagy a mennyezetre vetí ti a pontos időt. Az időt, a dá tumot és az ébresztés idejét a berendezés előlapjá n lévő kijelző alatt talá lható gombok segí tségével egyszerűen á llí thatja be. Ezenkí vül bekapcsolhatja a hét napjá nak mutatá sá t különböző nyelveken, a hőmérsékletet pedig Celsius, vagy Fahrenheit fokokban vá laszthatja ki. A há toldalá n egy eltolható szabá lyzó van, amellyel vá laszthat az ébresztőó ra és az &oac! ute; ra és dá tum beá llí tá sai között. Középhelyzetben blokkolhatja az ébresztőt, nehogy véletlenül bá rmi is beá llí tá sra kerüljön. Külön figyelmet érdemel a beépí tett idővetí tő, amely piros lézerrel vetí ti a falra az aktuá lis időt, a felső gombot lenyomva. Ezzel egy időben a kijelzőt kék fény vilá gí tja meg, tehá t jó l olvasható lesz sötétben is. Az ébresztőt az oldalsó toló gombbal kapcsolhatja be és ki. A szundi funkció val az ébresztés egy gomb lenyomá sá val megá llí tható, és csak 5 perc mú lva ismétlődik meg. A PJ 3027 berendezés üzemeltethető elemekkel és a 3 V AC/DC adapterrel a há ló zathoz csatlakoztatva is.
Fő jellemzők:
Digitá lis ébresztőó ra ó rá val, kivet&ia! cute; ti az időt Hőmérő és pá ratartalom mérő Ve! rtiká lisan 180°-ban forgatható kivetí tő - idő kivetí tése a mennyezetre és a falra
Műszaki paraméterek:
ébresztőó ra funkció Szundi funkció 12 h/24 h időformá tum Hőmérő Levegő pá ratartalmá nak mérése Alulvilá gí tott kijelző Fokozatosan megjelení ti a dá tumot és a hét napjá t, 5 nyelven ébresztést bekapcsoló /kikapcsoló gomb az oldalá n Á ramellá tá s: 3 V DC tá pegység vagy 2 x 1, 5 V AA elem (nem képezik a küldemény részét)
Küldemény tartalma:
1 x berendezés Haszná lati ú tmutató
Termék méretei:
13 x 8, 5 x 4, 5 cm (szélesség x magassá g x mélység) Tömeg: kb. 150 g
Képek:


Jelenlegi ára: 10 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . Trevi PJ 3027, ébresztőóra, időjárás mutatása, ... - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése