2016. június 26., vasárnap

SUPERSONIC ULTRAHANGOS MÉLYMASSZÁZS KÉSZÜLÉK - Jelenlegi ára: 14 500 Ft

Supersonic ultrahangos mélymasszázs
Nincs megelégedve bőre egészségével, tisztaságával, esetleg megjelentek már bőrén a narancsbőr első jelei? Szeretne egy olyan készüléket, amely bőrét fiatallá, egészségessé változtatja? Ultrahangos masszírozó és negatív ionok: két hatás egyben. Tudta Ön, hogy ultrahangos készülékekkel zsírt égethet és még arcbőrét is szebbé varázsolhatja? Az ultrahangos mélymasszázs lehetővé teheti: szennyeződések eltávolítása, a bőr fehérítése, fiatalítása, lágyítása és puhítása. Supersonic ionos ultrahangos készülék ultrahangos rezgése gyorsítja a vér áramlását és javítja a bőr hőfelvevő képességét. Az ultrahangos masszázs zsírégető, így alakformáló erővel bírhat. A negatív ion kibocsátó hatása egészségesebb bőrt eredményez.
Az ionos ultrahangos mélymasszázs  készülék a kozmetikusok által a szépségápolás terén használt nagyteljes ítményű masszázs berendezésekhez hasonlóan magas (1MHz) frekvenciájú hanghullámokkal kezeli a testfelületet.
 
A Supersonic ionos ultrahangos készülék használata során képes lehet:  
1. ultrahangos mélymasszázs: visszaállítja a bőr rugalmasságát, széppé és fiatalossá teszi azt
2. ultrahangos mélymasszázs: a nyirokkeringés intenzívebbé válhat
3. ultrahangos mélymasszázs: a bőr vízfelvevő képessége nőhet
4. ultrahangos mélymasszázs: eredményes lehet a cellulitiszes bőr kezelésére: alakformálás
5. ultrahangos mélymasszázs: mélyen tisztít a negatív ionos funkcióval, a pórusok összehúzódnak, csökken a pattanások kialakulásának esélye- arctisztítás
Az ultrahangos mélymasszírozó készülék megsokszorozhatja a kozmetikai- és gyógyhatású krémek eredményességét, így sokkal látványosabb és gyorsabb eredmény érhető el. Az ultrahangos masszázs használh ató: arcra, karra, lábra és a test egy! éb pontjaira.
Ultrahangos masszírozó és negatív ionok: két hatás egyben.
 
 
A Supersonic ionos ultrahangos masszírozó készülék hatása
A mélymasszázs által az ultrahang hullámok akár 4-6 cm mélyen is képesek behatolni a kötőszövet alsó rétegeibe, ahol hőt gerjesztenek. A hő hatására az erek kitágulnak, és felgyorsul a véráram. A felgyorsult véráram szállítja a sejtek számára szükséges oxigént és tápanyagot, valamint eltávolítja a sejtekben felhalmozódott salakanyagokat.
Az ultrahangos mélymasszírozó által a kötőszövetekben létrehozott hő fellazíthatja a lerakódott, nehezen oldódó zsírokat. Így alakformálás, szépségápolás, bőrápolás területén nagy hasznát veheti mindenki.
Az ultrahangos mélymasszírozó készülékhez az ultrahangos masszírozás funkcióhoz szükséges krém, vagy ultrahangos zselé használata. Ha a negatív ion hatását akarjuk elérni, úgy nem szabad krémet használni.
Nincs megelégedve bőre egészségével, tisztaságával, esetleg megjelentek már bőrén a narancsbőr első jelei? Szeretne egy olyan készüléket, amely bőrét fiatallá, egészségessé változtatja?
 
Az ultrahangos masszírozó műszaki jellemzői:  
Energiaforrás: AC adapter (DC 24V/300mA) 
Fogyasztás: Max. 6W
Frekvencia: 1MHz +/- 10%
Intenzitás fokozatok: Magas, alacsony 
Méret (főegység): 170x60x100 mm 
Tartozékok: Adapter, használati útmutató.
Az ultrahangos készülék fontosabb tulajdonságai:
Szigorú minőségi előírások alapján gyártott termék.
Mikroprocesszoros vezérlés.
Nemesfém ötvözet fej, amely kellemesesen simul a bőrön.
Ergonómikus forma biztosítja a kényelmes használatot.
Két frekvencia fokozat és az ionos funkció szolgál az eltérő igények kielégítésére.
A termék új ára 199 00 ft, csak néhányszor használt, teljesen hibát! lan, tiszta.
 


Jelenlegi ára: 14 500 Ft
Az aukció vége: 2016-07-17 21:14 . SUPERSONIC ULTRAHANGOS MÉLYMASSZÁZS KÉSZÜLÉK - Jelenlegi ára: 14 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése