2017. április 29., szombat

I. VH. Német fegyver- és lőszerkatalógus,CD-ROM - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

A DWM Német Fegyver- és Lőszergyár katalógusa
Ez a CD-ROM a Német Fegyver-és Lőszergyár (DWM = Deutsche Waffen- und Munitionsfabrik) 1904-ben kiadott, 64 oldalas katalógusának 300 dpi-vel szkennelt e-könyv változata, a képeken látható jó minőségben.
A katalógus 50 féle katonai puska- és géppuskalőszer, 270 féle puska-, pisztoly- és revolverlőszer-hüvely és 300 féle lövedéktípus adatait tartalmazza.
A katalógusban minden olyan fegyvertípushoz és fajtához gyártott lőszer képe és méretadata megtalálható, amely az 1870-es évektől a 20-as, 30-as évekig a világ számos országának hadseregeiben rendszeresítve, illetve vadász-, sport vagy önvédelmi fegyverként civil használatban volt.
Gyűjtők számára nélkülözhetetlen forrásmunka!!!
A tartalom a CD bemásolása után PC-n,  okostelefonon, tableten és e-könyv olvasón egyaránt olvasható / nézegethető.
***
Mi ez: könyv - e-könyv - CD - CD-ROM?!
Mind a három egyszerre!
 A mű eredetileg nyomtatott könyvként jelent meg,  ezért könyv.  Ennek egy példányáról szkenneléssel digitális reprodukció készült, ami a papíron látható képeket és szövegeket digitális jelekké alakította. Ezekből az adatokból lehetett számítógépen, különböző programok felhasználásával elektronikus eszközökön olvasható könyvet,  azaz e-könyvet szerkeszteni. Mivel ez az e-könyv nem elektronikus, hanem fizikai (postai) úton kerül a vásárlóhoz, ezért az anyagot valamilyen digitális adathordozóra, a jelen esetben CD-re kell másolni.  A CD-k csak olvasható adatokat tartalmazó fajtáját CD-ROM-nak nevezik.  
***


Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2017-05-20 05:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése