2017. július 31., hétfő

Archon taktikai vagy túra short rövidnadrág M új, címkés - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eladó a képeken látható Archon taktikai short. Külföldről rendeltem, nagy lett, áron alul eladó. Kiváló minőségű anyag, kellemes tapintású de látszik hogy strapabíró és átgondolt a szabása. 97% pamut, 3% spandex. A dereka kissé enged, két oldalt gumírozott. Méret tekintetében MINDENKÉPPEN  az általam mért számokra hagyatkozzanak.
Pontos méretek: derékbőség 41, 5-43, 5 (kissé enged a beépített gumik miatt); csípőbőség 51; ülep 29 elől, 39 hátul ; combtő 32; szárszélesség a szár alján 25; teljes hossz kb. 52 (a térdnél hosszabb, gondolom a térdet védi a sérüléstől); belső hossz kb. 25 cm. Bézses szín, gomb+zippzár, tépőzáras zsebek elől-hátul, az egyik elsőbe a zsebnél hosszabb tárgyak is behelyezhetőek felülről pl. lámpa.
MPL/Foxpost/Webox csomagautomatai kézbesítés vagy postai küldemény, aktuális ár szerint. Ajánlott levélként nem tudom küldeni, mert : "2017. január 1-jétől azokat a háznál kézbesítendő küldeményeket, amelyeket alakjuk/méretük miatt nem lehet levélszekrénybe helyezni, a Magyar Posta csomagküldeményként veszi fel és kezeli. " Ha bármilyen egyéb postázási lehetőség érdekli, kérem jelezze.
A képek minden esetben megfelelnek a valóságnak. A színek megjelenítését esetenként lényegesen meghatározzák a fénykép készítésekor uralkodó fényviszonyok és a megtekintéshez használt monitor kalibrációja, kérem ezt vegyék figyelembe.
Ha bármi kérdés merülne fel, kérem még licitálás előtt tegyék fel, igyekszem minél gyorsabban és a legjobb tudásomnak megfelelően válaszolni. Beszámítás, csere, nem lehetséges. Kérem figyelmesen olvassák el a Szállítási feltételeket is! Több áru együttes vásárlása jelentősen kedvezőbb szállítási díjat jelent, csomagautomatánál csak egyszer kell kifizetni a szállítást az egyszerre vásárolt termékek után, ill.   súly alapú kedvezmény lép életbe a postai levél és csomag esetében.

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2017-08-21 17:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése