2017. szeptember 27., szerda

Bluetooth SIM kártyás okosóra, független, bővithatő, kamerás, WiFi-s, szilikon szíjjal - Jelenlegi ára: 9 900 Ft


Smart Watch – Okosóra telefonként is!
Kiváló minőségű okosóra számos igazán hasznos funkcióval. Bluetooth-os kapcsolaton keresztül kommunikál okostelefonunkkal, így hívásindítást kezdeményezhetünk vele, fogadhatjuk bejövő hívásainkat, jelzi a beérkező sms-eket, de az okosóra SIM kártyafoglalattal is rendelkezik, így önálló, kártyafüggetlen telefonként is használhatjuk. Kamerája támogatja videók és fényképek készítését. Elegáns szilikon szíja kényelmes viselést biztosít. Az óra bővíthető memóriakártyával is 16GB-os méretig. Az órát használhatjuk telefonunk védelmére a beépített lopásgátló funkcióval, ugyanis az óra jelez, ha a vele összepárosított telefon hatótávon kívülre kerül. Kijelzője, ami nagyon korrekt a készülék árához képest, egy okosórás mércével mérve egész nagy, 1. 54 colos TFT panelt kapunk 240× 240 pixel felbontással, ami természetesen érintésérzékeny. Külsőleg nem lehet panasz az órára, hiszen egy tetszetős fémházat kapunk. Alulra egy Home (és bekapcsoló) gomb került, fentre egy kamera és egy mikrofon, bal oldalt van a microUSB port, hátul pedig egy kissé oldalra néző hangszórót találunk. A hátlap egyébként leszedhető, itt egy MicroSIM foglalat, egy microSD foglalat és az akksi foglal helyet.
Rengeteg funkcióval bír, néhány a teljesség igénye nélkül: megjeleníti a mobilunk értesítéseit (Facebook, email, stb. ) kihangosítás önállóan is működik telefonként (hívások, SMS, telefonkönyv, stb. ) 2 megapixeles kamera, médialejátszó (képek, videók) diktafon, zenelejátszó lépésszámláló anti lost (jelez az óra, ha távol került a mobilunktól) Az óra tökéletesen együttműködik a legalább Android 4. 1-et futtató okostelefonokkal, és a 380 mAh-s akksi korrekt üzemidővel kecsegtet. Töltővel, aksival együtt adom. Egyéb tartozékot csak külön rendelésre tudok hozzá biztosítani. Teljes termékismertetőt, és a használati útmutatóját letöltheted az alábbi linkeken.
Egyéb infó: Új állapotú készülék, csak kipróbálva volt.
Jellemzők: Bluetooth, stopper, névjegyzék szinkronizáló, hívás kezelés, lépésszámláló, ébresztőóra, alvás figyelő, üzenet kezelő, kamera funkció mobiltelefonhoz csatlakoztatva, zenelejátszás, hangfelvétel.
Videó bemutató!
Szállítás: ha utalod az árát mindössze 600Ft.
Post cost in europe, with bank transfer payment 5€.
Kedves Érdeklődő! Kérlek csak valós vásárlási szándékkal,
és fizetési képességgel licitálj, és csak akkor ha elolvastad a vásárlási feltételeket!
Kattints a segítség menüpontra!
Postai utánvételt csak minimum 20 pozitív visszajelzés fölött kérhetsz.
Kivétel a törzsvásárló!
Ha szeretnél e-mailben értesülni minden új aukciómról, kattints IDE , vagy az alábbi ikonra!


Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2017-10-17 11:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése