2017. december 28., csütörtök

Családi pihenés 3nap 2 fő+1gyermek félpanzióval,korlátlan Zen Spa wellness,Oxigén Family & Spa Hotel - Jelenlegi ára: 69


 
Családi pihenés 3 nap, 2 éj 2 fő és 1 gyermek részére félpanzióval, korlátlan Zen Spa wellnesszel az Oxigén Family & Spa Hotelben****
NYÁRI FŐSZEZONBAN IS ! NINCS HÉTVÉGI FELÁR ! MOST EXTRA akciós áron !!
Nyári kikapcsolódás Magyarország legtisztább levegőjű településén a noszvaji
Oxigén Hotel****Superior Family&Spa-ban!
( nyári időszakban ennek a csomagnak az ára a szálloda csomagajánlatában : 119. 800. - Ft -tól)
A noszvaji Oxigén Hotel **** superior Family & Spa Magyarország első négycsillagos gyermek all inclusive szállodája bababarát felszereléssel, 100+1 gyerekbarát szolgáltatással, babaanimációval, kristálytiszta levegővel, színes programlehetőségekkel, családi wellness birodalommal, különleges Spa ajánlatokkal, kalandparkkal és élmények tengerével készül a vidám és pihentető felüdülésre vágyó családok érkezésére.
Az utalvány tartalma :
- 3 nap/2 éjszaka 2 felnőtt és 1 gyermek(6 éven aluli) részére
- gazdag büféreggeli házias ízekkel - gyermekmenüvel
- svédasztalos vacsora a De la Motte étteremben- gyermekmenüvel
- ZEN Spa korlátlan használata: japán onsen hangulatot idéző beltéri vízesést formáló úszómedence jakuzzikkal
- A szauna világban, keleti hangulatú panorámás szauna, japán gőzkabin, infra szauna sótéglákkal, élmény és masszázszuhanyok, fényterápia és Kneipp - kúra.
- gyermekek számára kialakított szolgáltatások: tini barlang( számitógépes játékok , darts, csocsó) játszótér , játszósarok
- gyerekek részére külön wellness részleg gyermekmedencével,
babapancsolóval és játszópavilonnal.
-ingyenes WIFI
-fürdőköpeny
parkoló
Érvényes 1 évig, kivéve hivatalos ünnepnapok.
Az utalvány német nyelvű.
Beváltható a szállodával előre egyeztetett időpontban. Szabad időpontokról, további gyerekárakról a szálloda tud információt adni.
Select szobánkat elsősorban egy kisgyerekkel érkező családnak ajánljuk:
Select szobáink mérete: 18-22 nm.
Szállodánkban 28 Select szoba áll vendégeink rendelkezésére.
Szobáink kivétel nélkül 2 ágyasak, franciaágy, illetve összetolt különágyas megoldás is választható
Az ablak előtti fülkékbe belsőépítészünk pótágyat tervezett, melynek különlegessége, hogy nem csökkenti a szoba hasznos területét 
A pótágy előtt behúzható függönnyel a gyerekek saját kis kuckót varázsolhatnak maguknak
Harmóniában van az Ön lelke? Vagy nincs ideje a saját gondolataira sem?
Elsősorban a nők igénylik, hogy a lelkük is kényeztetést kapjon. De mindenkinek jár, hogy kikapcsolódjon, teljen meg energiával a teste és a lelke, s úgy érezze, hogy a ZEN Spaból kilépve éveket fiatalodott.
Mindehhez megtalálja a megfelelő környezetet a noszvaji Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa birodalmában.
wellness: A jó választás
Eger mellett, Noszvajon az Oxigén Hotel**** Family & Spa fürdőjében tapintható a nyugalom, a harmónia, érezhető, amint energiával töltődünk fel, s ezek együttesen gyógyító erővel is bírnak.
A ZEN Spa úszómedence olyan érzést nyújt, mintha egy különleges erődben úsznánk, melynek kősziklaszerű oldalairól vízesést formázva hullik alá a kellemes sós, langyos úszó- és fürdővíz. A legtöbb hagyományos uszodától leginkább abban tér el, hogy a sós víz hatása miatt nem tartalmaz klórt és bőrirritáló szereket. A medence 20 méter hosszú, középen kiszélesedik, ahol a vízmélység a gyerekeknek is kedvez, s számukra is elérhetővé válik a első, tétova úszómozgás. A medencéből úszás közben a Zen Gardenre lehet látni, ahová a nap betörő sugarai az úszást napfürdővé is varázsolják. Az úszás vagy lubickolás után lehet pihenni a szinteltolással létrehozott, diszkrét hangulatú, körpanorámás pihenőben. Onnan a nyugágyon kényelmesen elnyújtózva szintén a ZEN kertre lehet látni.
Wellness birodalmunk azt a célt szolgálja, hogy Ön kipihenje a hétköznapokat és feltöltődjön természetes energiákkal. Baba- és családbarát szállodánkban különleges hangsúlyt fektettünk arra, hogy a közösen élvezhető wellness programjaink mellett olyan különleges szolgáltatást alakítsunk ki felnőtt vendégeink számára, ahol nem csak testük, de lelkük és szellemük is egy kivételes spirituális alapú módszerrel újrahangolható, energetizálható. A titok nyitja: ZEN SPA. Magyarországon csak nálunk, a noszvaji Oxigén Hotel**** Superior  Family & Spa-ban élvezhető ez a rendkívüli, a test és lélek harmóniáját egyszerre összehangoló módszer. A beauty kozmetika és a fodrászat kezelései a kényelmet, az ellazulást és a szépséget szolgálják.
 
Gyermek- és bababarát szállodánkban Noszvajon ínyenc, magyaros ételeink természetes alapanyagokból készülnek, mintha a nagyi főzte volna. Látványkonyha, kemence, saját fűszerkert, két hangulatos étterem, gyerek svédasztal és egy árnyas wellness terasz várja vendégeinket.
Ha vágyakozik egy kiadós, magyaros étkezésre, falusias és egzoutikus ízekre stílusos tálalással vagy a nagymama főztjéhez hasonló házias ízekre, akkor az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa éttermeiben ezekből bőségesen válogathat.
Porcelán Étterem
a rendezvények, díszvacsorák, családi ünnepségek helyszíne
Porcelán Éttermünk olyan különterem, ahol céges rendezvényeken, baráti összejöveteleken, családi programokon résztvevők élvezhetik ízes ételeinket, kellemes italainkat és egymás társaságát a többi vendégtől elkülönülten. Elnevezése hűen tükrözi eleganciáját. Nem véletlen tehát, hogy gyakran esküvői vacsorák helyszínéül is választják.
 
De La Motte étterem a szálloda
elegáns vendéglője, hagyományos ízekkel, magyaros ételekkel
A reggelit és a vacsorát a nagymamáink korabeli stílusú, bőséges svédasztalról kínáljuk, rajta házias ételek, kézműves sajtok, lekvárok, mézek stb., melyeket a környék híres családi gazdaságaiban hagyományos kézműves eljárásokkal készítenek. Péksüteményeinket frissen sütjük, vendégeink kedvenceivé váltak a vidékre jellemző vad- és erdei különlegességek is. Látványkonyhával és saját fűszerkerttel varázsoljuk még hangulatosabbá vendégeink étkezéseit. Az étkezéshez a legnemesebb egri borokat és az ország legismertebb pálinkáit kínáljuk. Aki erről a svédasztalról választ ételeket, biztos lehet abban, hogy egészséges, házias ízeket kóstol.
SIAN GrillTerasz
A hangulatos kerti étterem tavasztól őszig
 
 
Gyerekbarát étterem  - Gyerek svédasztal - Gyerekek kedvenc ételei
A közvetlenül az étterem mellett felépített játszókuckó gyermekzsivaja gondoskodik a vidám hangulatról. A gyerekeket nemcsak kedvenc ételeikkel várjuk a gyermek svédasztalnál hanem a játszókuckóban kialakított kétszintes, téglából épült 10 négyzetméteres játszóvárral is, amelyet természetesen telis-teletöltöttünk játékokkal.
Néhány pici asztalkát és széket is elhelyeztünk a játszókuckóban a gyermek svédasztal közelében, mert pontosan tudjuk, hogy az apróságok legjobban a mini világban érzik magukat. A játékok között a fincsi falatokból is több fogy, különösen a vidám színekben pompázó gyermek evőeszközökkel. Finom falatok, játékos környezet, kacagás és kényelem, mi másról is szólhatna egy gyermekbarát étterem, amely reggeltől estig kiszolgálja apró vendégeit?
Egy családi legenda Berta Asszonyról:
keresse meg Ön is nyomait a kastély parkjában!
Egy titkos legenda szerint Berta Asszony, a De La Motte Kastély tulajdonosának felesége esténként körbesétálta az épületet, beszélgetett a fákkal és bokrokkal, megszedte kedvenc virágait. Ettől a gondoskodástól a növények szinte megteltek élettel és a természet zöldellően megfiatalodott.
Tegye meg Ön is - ha itt jár az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa kertjében - ezeket a sétákat Berta nyomán, és figyelje meg, ahogyan a természet most visszaad ebből az energiából Önnek! Örömteli játék lehet a család számára, játszva felderíteni a gyerekbarát hotel nagyasszonyának lépte-nyomát!
 
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy készpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Kérem vegye figyelembe, egyes szállodák szezonálisan tartanak nyitva és egyes szállodák utalványainál előfordulhat ideiglenes készlethiány
 
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 69 500 Ft
Az aukció vége: 2018-01-18 22:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése