2018. május 30., szerda

Sony DCR-SX45E videokamera - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

Eladó a képen látható makulátlan állapotban lévő videokamera! 2 F1-es futamon volt használva a többi idejét a dobozában töltötte.
Érintőképernyős, karcmentes állapotban.
Sony DCR-SX45E videokamera
Vékony, könnyű, könnyen kezelhető videokamera nagyon nagy teljesítményű zoommal
Rögzítés memóriakártyára, Carl Zeiss 60x optikai zoom / 70-szeres kiszélesített zoom, 7, 5 cm/3" LCD-kijelző, iAUTO
Rendkívül hatékony 70-szeres kiszélesített zoom
SteadyShot aktív mód a stabil, kézből történő fényképezéshez
Az intelligens automata móddal bármely jelenet esetén nagyszerű eredmények érhetők el.
Élményteli felvételkészítés nagy teljesítményű zoommal
Ez a könnyű, könnyen kezelhető és kompakt videokamera kiváló minőségű, nagy zoomtartományú Carl Zeiss objektívvel rendelkezik, amellyel közelebb hozza a távoli tárgyakat. Rögzítsen éles videó és sztereó hangot az eltávolítható memóriakártyára. Élvezze a könnyű feltöltéseket az internetre a mellékelt PMB szoftverrel.  
Minden eddiginél közelebb kerülhet a témához
Olyan érzés, mintha teleszkópot is csomagolt volna videokamerája mellé. A hihetetlenül nagy teljesítményű, kiszélesített zoom hihetetlen, 70-szeres nagyítást kínál. Ez több mint elég ahhoz, hogy közel hozza a távoli témákat rendkívül tiszta és részletgazdag minőségben.
Kicsi és könnyű: mindig magánál lehet
Mivel a mérete és súlya kisebb, könnyedén elfér a zsebében, vagy táskájában egyaránt, így Ön magával viheti videokameráját, bárhova is megy.
Egyszerű megosztás
Ne hagyja nagyszerű emlékeit a videokamerában vesztegelni. A beépített USB-kar segítségével könnyedén csatlakozhat a számítógéphez anélkül, hogy kábelekre kellene vadásznia. A Handycam® belsejében rejlő PMB Portable szoftver automatikusan elindul a gyors és problémamentes internetes feltöltéshez.
Őrizze meg emlékeit
Miért ne menthetné emlékeit DVD-re biztonsági másolat létrehozásához, illetve barátaival való megosztáshoz? Mindez könnyedén végrehajtható a lenyűgözően gyors DVDirect Express íróprogrammal. Alternatívaként a Handycam® lehetővé teszi a felvételek közvetlen átvitelét külső merevlemezre anélkül, hogy számítógépre lenne ehhez szükség.
Teljen öröme videogyűjteményében
A mellékelt Picture Motion Browser szoftverrel könnyen kezelheti videoklipjeit és fényképeit a számítógépen. Böngésszen és keressen az összes videoklip és állókép között. Lemezre írhatja, e-mailben küldheti el barátainak, illetve közösségi portálokra is feltöltheti a felvételeket.


Jelenlegi ára: 24 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 19:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése