2018. június 27., szerda

RC autó nitro robbanómotoros elektromos váz alkatrész PROFI ! Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! - Jelenlegi ára: 1

Eladó 2db RC autó hiányos állapotban:
1 db elektromos és 1 db robbanómotoros - EGYBEN
Kiindulási építési alapnak, vagy alkatrésznek. Sajnos nincs időm elmélyülni a témában, pedig jó mókának tűnik. Profi vázak, az egyik robbanómotoros, a másik elektromos. Az egyik váz inkább offroad a másik onroad. Az elektromos 4 kerékmeghajtásos. Garanciát nem vállalok, mivel hiányosak, képeken látható állapotúak. Az elektromotor le lett tesztelve, működik megfelelően. Vázak épek, nincsenek sérülve, hajtásláncok, szervók, adóvevő egység épnek tűnnek, futóműből hiányozhat néhány csavar vagy alkatrész, de a lényeg, ami képen látható megvan. Igyekeztem mindent lefotózni, ami fontos lehet. Kérdésekre szívesen válaszolok.
EGYBEN eladó a kettő, nem bontom meg, így ahogy a képeken látható, más nincs.
A képek az eladó termékekről készültek, retusálás nélkül.
Építéshez alapnak vagy alkatrésznek tökéletes..
Minimálár nincs, a legmagasabb licit a nyertes. A megjelölt lejárati idő előtti zárására vagy licit törlésére nincs lehetőség. Kérem, hogy ezek tudatában licitáljon.
A szállítás Vaterafutárral házhoz, MPL PostaPontra, Foxpost vagy MPL csomagautomatába egyaránt megoldható. Amennyiben 25 ezer forint felett vásárol nálam, a szállítási díjat átvállalom, több termék egyszerre összeadódása esetén is.
Nézze meg a többi aukciómat is, 1 Ft-ról, minimálár nélkül!
KATTINTSON IDE, folyamatosan töltök fel márkás termékeket, mind 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-04 18:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése