2018. december 30., vasárnap

Botoceutical Gold Szérum érett bőrre 45+ 30ml - Jelenlegi ára: 13 261 Ft

A Botoceutical Gold biotechnológiai szérum négy peptid egyedülálló kombinációja, amelyet a 45 éves kor feletti, érett bőr ápolására fejlesztettek ki. A termék férfiak és nők számára egyaránt ajánlott.
A szérum a négy peptiden kívül DMAE-t, hialuronsavat, liposavat és aranyszemcséket tartalmaz, ez utóbbi a bőrnek egyedülálló tónust kölcsönöz. A bőr rugalmassá, feszessé és életerőssé válik. A biokémiai és a bőrgyógyászati kutatások kimutatták, hogy a ráncok nem szükségszerűek, a kialakulásuk pedig befolyásolható.
Már régen közismert, hogy a botulotoxin bénítja az izom mozgását, tevékenységét. Ez a hatás felhasználható a mimikai izmok mozgásának befolyásolására is, amely a ráncok kialakulásáért felelős.
A termék hatékonyságát „ in vitro“ laboratóriumi tesztek bizonyítják. A tesztelésen résztvevő önkéntesek, több mint 80%-ánál a ráncok csökkentek. A Botoceutical Gold szérum a botulotoxin biztonságos, kevésbé költséges és gyengédebb alternatívája.
Jellemzés: A bőr öregedésének legszembetűnőbb jelei az arcon keletkező ráncok. Testünk  öregedése természetes folyamat, amelyet fiziológiai, szövettani és biokémiai változások idéznek elő.
További – másodlagos – tényezők, amelyek felelősek lehetnek a jellegzetes ráncok és az arc mélyedéseinek kialakulásáért a gravitációs erő, az arcbőrre nehezedő folyamatos nyomás (pl. alvás közben) és az arc mimikai izmainak állandó, ismételt mozgása. A bőrre negatívan hat a külső környezet is.
A Botoceutical Gold szérum hatását tekintve – a ránctalanító krémek és eljárások között – egy olyan új, átütő erejű szérum, amely arcbőrének szemmel látható megnyugvást biztosít az arc naponta végzett 15 000 mimikai  arckifejezése után.
A Botoceutical Gold biotechnológiai szérum négy peptid egyedülálló kombinációja, amelyet a 45 éves kor feletti, érett bőr ápolására fejlesztettek ki. A termék férfiak és nők számára egyaránt ajánlott.
A szérum a négy peptiden kívül  DMAE-t, hialuronsavat, liposavat és aranyszemcséket tartalmaz, ez utóbbi a bőrnek egyedülálló tónust kölcsönöz. A bőr rugalmassá, feszessé és életerőssé válik. A biokémiai és a bőrgyógyászati kutatások kimutatták, hogy a ráncok nem szükségszerűek, a kialakulásuk pedig befolyásolható. Már régen közismert, hogy a botulotoxin bénítja az izom mozgását, tevékenységét.
Ez a hatás felhasználható a mimikai izmok mozgásának befolyásolására is, amely a ráncok kialakulásáért felelős. A ráncok kialakulását megszüntető biokémiai folyamatok kutatása  új peptid alapú anyagok felfedezéséhez vezetett, amely az egész világon meglepte a kutatókat.
A kutatások során sikerült kifejleszteni egy olyan forradalmian új szérumot, amelynek alkalmazása teljesen biztonságos és a meglévő ráncokra rendkívül hatásos. Használata során a mimikai izmokra hatva a már meglévő ráncokat kisimíthatja és megelőzheti az újabb ráncok kialakulását.
A szérum további előnye, hogy a kötőszövet megsértése nélkül alkalmazható, tehát nincs szükség injekciós beavatkozásra. A termék használata előnyösen befolyásolja a bőr minőségét, így a bőrápolás legmagasabb kategóriájába – a cosmeceuticalok csoportjába- tartozik. A termék hatékonyságát „ in vitro“ laboratóriumi tesztek bizonyítják. A tesztelésen résztvevő önkéntesek, több mint 80%-ánál a ráncok csökkentek.
A Botoceutical Gold szérum a botulotoxin biztonságos, kevésbé költséges és gyengédebb alternatívája.
Leírás: Az arc természetes öregedési folyamatán túl, az arc mimikai mozgása és a külső környezeti hatás által keletkező ráncok elleni küzdelem, már nem megoldhatatlan

Jelenlegi ára: 13 261 Ft
Az aukció vége: 2019-01-20 22:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése