2019. április 27., szombat

PRÉMIUM Női Parfűm - Malibu California Fragrance Gold - Jelenlegi ára: 15 000 Ft


HER MALIBU ROSE GOLD
A Malibu Rose Goldban az érzéki jázmin és a fekete ribizli egy könnyed, de karakteres illattá egyesül. Egyedi illatával fokozza vonzerődet. A narancsvirág aromája és a vanília zamata összhangjával hangsúlyozza természetes szépségedet.
Kényeztesd magad a cédrusfa nyugtató és az orchidea kifinomult illatával! A Malibu Gold erősíti karaktered, és utat enged kisugárzásodnak, érzékiségednek. A guayaba egzotikus aromája egyedivé és különlegessé tesz. Légy a társaság középpontja a gyöngyvirág klasszikus eleganciájával! Hagyd, hogy környezeted is belengje ez a gyümölcsös-virágos illat, távozásod után is nyomot hagyva! Légy merész a Malibu Golddal, hódolj az új trendeknek, az élet által kínált lehetőségeknek, de tartsd meg az időtálló eleganciádat!
A Malibu Gold szépségével és bájával bearanyozza a mindennapok szürkeségét, mint ahogyan a felkelő nap Malibu partjait. A Malibu Gold illatát azok a nők ihlették, akik képesek élvezni a napsütést, magukba szívni az óceán frissítő áramlatának hűs illatát, képesek dönteni saját sorsukról, de nem félnek engedni a szenvedélynek. A Malibu új illata az érzéki, de elegáns hölgyek illata. Ez a hölgy benned is ott rejtőzik. A Malibu Gold Te vagy! Ne félj magadra ölteni az óceán csábító frissességét!
55ml-es doboz, eredetileg 24. 990Ft


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2019-05-18 19:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése