2019. szeptember 29., vasárnap

Teleszkópos túrabot - Jelenlegi ára: 3 990 Ft


A túrabot segít az egyensúly megtartásában. A lejtőkön lefelé valamint az emelkedőkön történő mozgások közben
használatával csökkentheted a lábakra nehezedő terhelést. Akár az utadban lévő növényzetet is könnyebben eltávolíthatod segítségével. Túragyaloglásnál, valamint intenzívebb és erőteljesebb túráknál is
megfelelően alkalmazhatod.
Túrázni készülsz, de még nincs túrabotod? A túrázás közben a túrabot használata számos előnnyel jár. Használhatod sík vagy dombos területen, de akár hegyi túrák alkalmával is segítségedre lehet.
Tereptől függetlenül nagy segítséget jelentenek használójuknak. Használata nagyban csökkenti a térded és combodat ért terhelés mértékét. Emelkedőkön segít levenni a terhelést a lábaidról, így a karok és a hát is kiveszi a részét a munkából. A túrabot nem csökkenti a mozgás közben kifejtett teljesítményt. Sík terepen biztosítják az egyenletes tempó és a megfelelő légzés megtartását. Csúszós, meredek részeken nagyobb stabilitást kölcsönöz, segítségével könnyebben találhatsz stabil tartó pontokat.
Hasznos tudnivalók:
A csúszásmentes ergonomikus kialakítás, a könnyen állítható hosszúság, és a belsejében kialakított rezgéscsillapító kényelmes használatot biztosít számodra. Összetolva, vagy 4 részre szétszedve könnyen elfér akár egy hátizsákban is, így bárhova magaddal viheted.
Nagy segítséget nyújthat lábsérülésekből felépülők számára, valamint azoknak is akiknek érzékenyebbek az ízületeik.
A teleszkópos túrabot tulajdonságai:
Méret összezárt állapotban: 51 cm
Méret nyitott állapotban: 110 cm
Anyaga: alumínium ötvözet, gumi
Markolat anyaga: EVA
Súly: 350 g
Szín: kék, piros
Mit rejt a termék doboza?
1 db Teleszkópos túrabot


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése