2019. október 30., szerda

AEG L7WBG68W, 8/4 Kg/1600 ford. mosó-szárítógép - Jelenlegi ára: 178 990 Ft

Gyártói garanciával!
Termékeink nagy részének mindössze néhány hajszálkarcolás a szépséghibája, melyek főleg a készülékek oldalán, esetenként frontján találhatóak meg. Kiemelten figyelünk arra, hogy gépeinken ne legyenek horpadások, nagyobb zúzódások, melyek már túl nagy kompromisszumot jelentenének esztétikailag vásárlóink számára.
Ismerje meg a szövetvédelem legmagasabb szintjét.
Az új kombi mosó-szárítógép DualSense technológiája a hőmérséklet és a dobmozgás egyedi szabályozásával alkalmazkodik a különböző szövettípushoz, és a programokat az aktuális töltethez igazítja. A felöltőktől a puha pulóverekig minden kíméletes mosásban és szárításban, illetve tökéletes védelemben részesül - egyetlen ciklus alatt.
Kettős technológia a kíméletes kezelés garanciája
A DualSense technológia a hőmérsékletet és a dob mozgását a különböző szövettípusokhoz igazítja, és a programbeállításokat is ennek megfelelően módosítja. Az alacsonyabb hőfok és a szabályozott mozgás azt jelenti, hogy a finom ruhaneműtől a sportruházatig minden egy menetben mosható és szárítható.
Egyedileg szabályzott ciklusok a tökéletes kényelem érdekében
A ProSense Technology® automatikusan a töltet méretéhez igazítja a mosási és szárítási időt. Így a ciklusok kényelmesek és gazdaságosak – hiszen időt, energiát és vizet takarítanak meg – függetlenül az aktuális töltet méretétől.
Használatkész ruhanemű mindössze egy óra alatt
A NonStop 60 Minute program mindössze egy óra alatt elvégzi kisebb adag ruhaneműk mosását és szárítását. Azaz igény szerint használatra késszé teszi, amit fel szeretnénk venni. A gyorstisztítás legkényelmesebb módja — kompromisszumok nélkül.
Tökéletes rugalmasság a mindennapi kényelemért
A Wash & Dry üzemmód gomb az ön kezébe helyezi a döntést: lefuttathatja a teljes mosási-szárítási ciklust, hogy a ruhák egy füst alatt újra használhatók legyenek; vagy választhatja akár a külön mosást vagy a külön szárítást igénye szerint. Egy kiváló mosó-szárító gép tökéletes rugalmassága.
A csak kézzel mosható finom ruhaneműk és gyapjúholmik mosása és szárítása
Ez a mosó-szárítógép az egyetlen a piacon, mely mind a mosási, mind a szárítási műveletre kiérdemelte a Woolmark Blue tanúsítványt, és a csak kézzel mosható finom ruhaneműt is biztonságosan kimossa és megszárítja.
Kialakítás
Szabadonálló
Kivitel
Elöltöltős
Energiaosztály
A
Mosási hatékonyság
A
Centrifugálási hatékonyság
A
Kijelző
Van
Szárító funkció
Van
Késleltetett indítás/befejezés
Van
Aquastop
Nincs
Mosás
Mosókapacitás
8 kg
Energiafogyasztás (mosás)
0. 81 kWh/ciklus
Centrifuga fordulatszám
1600 ford. /perc
Szárítás
Szárítókapacitás
4 kg
Energiafogyasztás (szárítás)
5. 35 kWh/ciklus
Zajszint
Zajszint mosásnál
51 dB
Zajszint centrifugálásnál
76 dB
Méretek
Szélesség
60 cm
Magasság
85 cm
Mélység
55 cm


Jelenlegi ára: 178 990 Ft
Az aukció vége: 2019-11-20 16:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése