2020. február 28., péntek

Aquabeads hordozható művésztáska - Jelenlegi ára: 12 190 Ft

Aquabeads hordozható művésztáska
Cikkszám: 20FLR79128-j
Állapot:  Új
Ean:  5054131791288
Aqua Beads Hordozható Művésztáska nagyszabású készlet. Több mint 1200 csillogó és sima gyöngy, rengeteg kisebb-nagyobb sablon, adagoló gyöngytoll, tálcák és permetező is a szett része. Ezzel a készlettel valódi Aqua Beads gyöngykép-készítő művésszé válhatsz!  
Az Aqua Beads egyedülálló, eredeti japán tervezésű gyöngyöző játék, amely mindazoknak kínál remek kikapcsolódást, akik szeretnek saját készítésű tárgyakat, ékszereket készíteni. Az Aqua Beads szettekkel szabadjára engedhetjük a fantáziánkat. A színes gyöngyökből bármilyen alakzatot elkészíthetünk az egyszerűtől a bonyolultakig. Az összeillesztett gyöngyökre vizet permetezünk, mely hatására azonnal tapadni kezdenek, majd megkötnek, néhány óra leforgása alatt. Most már csak azt kell kitalálni, mit készítsünk legközelebb?  
A hordozható táskába minden eszköz befér. A sablonokkal igazi lányos alakzatokat készíthetsz a hableánytól kezdve az állatokon, gyümölcsökön át a szivárványig és szívecskéig. Ha már valamennyi sablont kiraktad, akkor próbálj meg teljesen egyedieket létrehozni, akár több rétegben, 3D formákban is!  
4 éves kortól ajánlott.
 
A kép illusztráció !  
 
Vásárlási információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy cég termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, a számlát küldjük a termékkel!  
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!
 


Jelenlegi ára: 12 190 Ft
Az aukció vége: 2020-03-20 00:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése