2020. augusztus 19., szerda

Többszínű tengeri üledékes jáspis karkötő természetes, ritkaság! - Jelenlegi ára: 4 150 Ft

Eladó a képen látható gyönyörű sokszínű, tengeri üledékes jáspis karkötő, mely egyedi megjelenést biztosít különleges rajzos és még gyógyhatással is rendelkezik!
A karkötő hossza: 18-20 cm, 6mm*3mm-es többszínű üledékes jáspis gyöngyökből gumisdamilra fűzve.
Áldott, okleves gyógyítómester által, pozitív energiával feltöltve. (prananadi).
A jáspis egy tömött, vörös vagy sárgásbarna kalcedon. A jáspis kő egy finomszemcsés kvarcmódosulat, féldrágakő. Jóformán minden területen egyaránt alkalmazhatjuk. A felhasználást illetően a választás fő szempontja a kő színe, amelyet a megfelelő csakraműködésekhez párosítunk.
A jáspis változatainak megfelelően minden csakra hozzárendelhető.
Szinte minden színben létezik. Leggyakoribb a sárga, barna, vörös, zöld, csíkos és foltos, de néha áttetszőt is találni.
Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Halak  csillagjegy szülötteinek a köve. Eleme: a föld és a tűz.
Zöld jáspis: Belső harmónia eléréséhez és a gyógyulás elősegítéséhez használjuk.
Fizikai hatása
A jáspis minden fajtája erősíti az ellenálló erőt, segíti az emésztést. Hasi gyulladás, felfúvódás esetében alkalmazható. Erősítik a hólyagot, segít a vesebetegségek, a vesekő és a bélfekélyek esetében. Jó  még a gyomorra, a májra, a keringésre, terhességhez, szüléshez, a nemi szervekre.
Szabályozzák a bélmozgást, erősítik az egész bélrendszert.
A vércukorszintre gyakorolt hatásuk miatt nagyon hasznosak a cukorbetegek számára.
Segít leküzdeni a vashiányt és a vérszegénységet. A mirigyekre gyakorolt hatásuk jó, segít a méregtelenítésben. Csillapítja a rosszullétet, erősíti a gyomrot és megakadályozza a hányingert. Hatásosan alkalmazható még székrekedés és menstruációs panaszok ellen.  
 Lelki hatása
Lendület kövének is nevezik, mert fokozza a kitartó erőnket. Mozgékonyabbá és dinamikussá tesz. A jáspis  megnyugtat és kiegyensúlyozottá is tesz. Növeli a lelkierőt, újult életerőt ad. Jáspissal könnyebben belátod hibáidat. Elégedettséget és megértést hoz a házasságban, barátságban és a hivatásban. Erősíti az önbizalmat, akaraterőt és a vitalitást. Harmonizálja az egész testet és lelket, elűzi a negatív gondolatokat.

Jelenlegi ára: 4 150 Ft
Az aukció vége: 2020-08-19 19:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése