2020. augusztus 24., hétfő

ÚJ SAMSUNG Galaxy S7 Edge mobiltelefon eladó - Jelenlegi ára: 96 000 Ft

SAMSUNG Galaxy S7 Edge Black Onyx színű vadonat új, eredeti mobiltelefon a képeken látható állapotban eladó
A készülék hátlapja és minden tartozéka gyári fóliás, teljesen használat és karcmentes tehát olyan állapotban van mintha most lett volna kihozva a szalonból!
IGAZI PATIKA ÁLLAPOTÚ KÉSZÜLÉK!
+ ajándék tartozékok:
- eredeti Spigen Neo Hybrid Gunmetal színű, ütésálló hátlap tok
- egy kihúzható fekete bőrtok
- egy a készülékben található 32 Gb-os Samsung micro SD kártya
Eredetileg a Telekomnál vásároltam a telefont és a gyári függetlenítő kóddal a vásárlás óta kártyafüggetlen a készülék.
Mivel a saját nevemre vásároltam a készüléket, így az IMEI számmal lekérhető az eredetisége a Telekomtól és sem javítva sem cserélve nem volt, ez még az eredeti Samsung Galaxy S7 Edge széria - egy megmaradt példánya az utolsókból.
TUDOM, HOGY A VÁSÁRLÁSOM ÓTA JELENTEK MEG ETTŐL SOKKAL JOBB ( ÉS PERSZE SOKKAL ROSSZABB! ), SOKKAL OLCSÓBB ÉS SOKKAL DRÁGÁBB KÉSZÜLÉKEK ÉS BIZTOSAN VANNAK, AKIK ELKÉPESZTŐEN MAGASNAK TARTJÁK A MEGHÍRDETETT ÁRAT!
TISZTELETTEL KÉRDEZEM, HOGY EGY 185 EZER FT-ÉRT VÁSÁROLT KÉSZÜLÉK VADONAT ÚJONNAN MENNYIT ÉR?
Bármilyen a készülékkel kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolok - de az árral kapcsolatban annyit szeretnék megjegyezni, ha valaki ebből a típusból ennél az árnál tud ilyen állapotú és kondíciójú készüléket, máshol olcsóbban - akkor természetesen ott vásárolja meg azt és ne tőlem!  
Elsősorban személyes átvétellel szeretném eladni a készüléket ahol annak minden funkcióját kilehet próbálni, de banki előreutalással postázom is a csomagot,   kizárólag értékbiztosított küldeményként és ebben az esetben - annak ellenére hogy a készülék tényleg vadi új és természetesen hibátlan állapotban van -  semmilyen további garanciát nem tudok vállalni rá.


Jelenlegi ára: 96 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-25 02:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése