2021. július 31., szombat

Windows 10 Pro RETAIL licenc kulcsok 64/32 bit - MEGA Akció! (licensz, liszensz, aktiváló kód) - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

MEGA Akció!  Az akció meghosszabbítva: 2021. 08. 02-ig.
ESD - Electronic Software Delivery - Digitális aktiváló kulcs (egy 5× 5 blokkból álló alfanumerikus kód). A kézbesítés történhet személyes találkozás alkalmával vagy elektronikus úton, például e-mail címre, telefonra sms-ben.
Ez a termék örök élettartalmú licenc kulcs, mely soha nem jár le.  A kulcsot friss telepítés esetén, valamint már telepített rendszerhez is fel lehet használni.  
Minden termékkulcs eredeti és jogtiszta, melyekre teljes körű garanciát vállalok!
„ OEM":   a termékkulcs egy eszközön korlátlan ideig használható, az operációs rendszer akárhányszor újratelepíthető. Alaplaphoz kötődik, így ha alaplap cserére kerülne sor, akkor szükség van egy másik termékkulcs beszerzésére.  
„ Retail":   a termékkulcs egy eszközön korlátlan ideig használható, az operációs rendszer akárhányszor újratelepíthető. Nem kötődik alaplaphoz, így átvihető egyik gépről a másikra.
 
Mit kap a vásárló a vásárlásával?
- Licenc kulcsot, amivel be tudja aktiválni a szoftvert.
- A szoftver letöltési linkjét, ami a gyártó (Microsoft) hivatalos weboldalára mutat.
- Teljes körű, részletes leírást a telepítés és az aktiválás lépéseiről.
- Technikai segítségnyújtást.
- Garanciát.
 
Fizetési lehetőségek:
- PayPal (a fizetés azonnal megérkezik, így akár azonnal tudom küldeni a kódot). - Banki befizetés (a befizetés azonnal megérkezik, így akár azonnal tudom küldeni a kódot). - Banki átutalás (az utalás azonnal megérkezik, így akár azonnal tudom küldeni a kódot). - Személyes találkozás alkalmával.
 
A digitális licenc kulcsot (a személyes adás-vételt kivéve) elektronikus formában küldöm meg a vevőnek (pl.: e-mail, sms útján, ahogy a vásárlónak megfelelő) egy telepítési és aktiválási segédlettel együtt.
Bármilyen kérdés esetén készséggel segítek!
Az alábbi linkről lehet letölteni a Windows 10-et: https: //www. microsoft. com/hu-hu/software-download/windows10


Jelenlegi ára: 2 450 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 14:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése