2022. április 1., péntek

Salvador Dali - Eau de Ruby Lips (100ml) - EDT Teszter - EDT - Jelenlegi ára: 6 886 Ft


Személyes átvétel minden nap
Díjmentes szállítás 20. 000 Ft felett
Megbízható bolt
Virágos- gyümölcsös illat nőknek 2005-ből, tervezője Michel Almairac.
Fejjegyek: grapefruit, gyapot és gyöngyvirág
Szívjegyei: ananász, magnólia, és lonc
Alap illatai: borostyán, pézsma és cédrus.
 
Ahogy a neve is sugallja, az Eau de Ruby Lips egy könnyebb, értelmezhetőbb illat. A palack négyszögét lágyítja a gömbölyű szájak körvonala. Az illat emlékeztet a mohás erdőben való sétára, ahol érezni a bogyók porított virágos aromáját, és a titokzatos jegyeket. Ha keresi a tökéletes absztraktot, amit egy irodában is illendő viselnie akkor a keresés véget ért.
 
 Salvador Dali (1904 - 1989) vitathatatlanul a huszadik század egyik legnagyobb zsenije volt. Munkássága a művészet sok ágát felöleli, az önkifejezés minden formája megihlette élete során, beleértve a filmezést, a szobrászatot és a fotográfiát is. Dali szerint fontos, hogy az ember mind az öt érzékét folyamatosan használja, és hogy a művészet meg is mozgassa ezeket? valószínűleg ebben a szellemben készítette első parfümjeit, melyeknek múzsája leginkább a felesége, Gala volt.
Az első női parfüm 1983-ban indult, üvegét maga Dali tervezte. Parfümjei magukkal sodornak, elszakítanak a valóságtól, és segítenek saját énünket felszínre hozni.

Jelenlegi ára: 6 886 Ft
Az aukció vége: 2022-04-02 03:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése