2022. október 7., péntek

Fujifilm X-H2 Black X-H2-BK Fotó, Videó, Optika Digitális fényképezőgép - Jelenlegi ára: 1 033 295 Ft

Fujifilm X-H2 Black X-H2-BK Fotó, Videó, Optika Digitális fényképezőgép
Kompakt, 40, 2MP, 4K, LCD3", SD/SDHC/SDXC, Csak váz, WiFi, Bluetooth, 136, 3x92, 9x84, 6mm, 660g, Black
FUJIFILM X-H2: Az Élet részletei
Az APS-C képalkotás határait feszegető FUJIFILM X-H2 egy nagy felbontású tükör nélküli crop-érzékelős fényképezőgép, amely egy úttörő 40MP BSI érzékelővel és élvonalbeli funkciók arzenáljával rendelkezik, egy kicsi és tartós X-szériás vázba csomagolva. Az X-System termékcsalád csúcsán álló, nagy teljesítményű fényképezőgép a GFX rendszer digitális rögzítési technológiájának számos fejlesztését örökli, hogy olyan képminőséget, részletességet és színvisszaadást biztosítson, amilyet eddig még nem láthattunk crop-érzékelős fényképezőgépben, miközben megtartja a jellegzetes kompakt formafaktort és a karcsú kialakítást, amely az X-Systemnek világszerte hűséges rajongótábort szerzett. Hátulról megvilágított érzékelő és 64-bites feldolgozás
X-Trans 5 BSI érzékelő
Az építészeti, utazási és tájképfotósok számára ideális X-H2 hátulról megvilágított, APS-C formátumú, 40 MP-es X-Trans 5 HR érzékelővel rendelkezik, amely a korábbi generációkhoz képest növeli a felbontást és javítja a gyenge fényviszonyok közötti teljesítményt. Először is, X-Trans érzékelőként az egyedi színszűrő tömböt használja, amely eredendően minimalizálja a moiré-t és hozzájárul a természetesebb színvisszaadáshoz; ezután a BSI kialakítás segít csökkenteni a zajt és javítja a tónusosságot és a tisztaságot; végül pedig a kialakítás jelentősen csökkenti a gördülő zárat és más mozgástorzulásokat, így jobban megfelel a nagy sebességű videó- és fotóalkalmazásoknak. A figyelemre méltó felbontás lehetővé teszi a 2x-es digitális zoomot, és akár 13 stopos dinamikatartományt is kínál.
X-Processzor 5
Az újonnan tervezett érzékelőhöz egy új motor társul - az X-Processor 5-, amely 64 bites feldolgozást használ, hogy az X-T4-hez képest 3x gyorsabb sebességet érjen el mind a video-, mind a fotózási feladatoknál. A videó oldalon ez akár 720 mb/s-os bitrátával történő rögzítést tesz lehetővé.
A fényképezőgépek oldalán ez a gyors feldolgozás
Szállítási idő
3 munkanap

Jelenlegi ára: 1 033 295 Ft
Az aukció vége: 2022-10-08 02:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése