2017. április 24., hétfő

DJ PULT (2db Pioneer CDJ-100+Gemini BPM-500+Rack!) - Jelenlegi ára: 79 000 Ft

Eladó komplett DJ pult! (Számlával! )
A pult tartalmaz
- 2db Pioneer Cdj-100s DJ CD lejátszót
- 1db Gemini BPM-500-as DJ keverőpultot
- 1db masszív, teljesen bekábelezett kombi alu Rack-et + tápkábelt
A lejátszókról:
Mind két lejátszóban kb egy éve lett fej cserélve, szakműhelyben, Budapesten, ahol oszcilloszkóppal be is lettek állítva, tehát nem egy holmi otthoni sufnituning tágesz-lágesz módra végrehajtott beavatkozás volt!
Mivel nem polc és vitrin díszekről van szó, ezért használati nyomok, karcok, kopások természetesen vannak rajtuk, de mindezektől eltekintve azonnal munkára foghatóak!
Ezekre Nem Kell Költened egy jó darabig!
Minden bajos mikrokapcsoló ki lett cserélve újakra, mind kattan, működik rendesen, azonnal reagálnak!
Továbbá, minden nem "tuning"-tól mentes, azaz az eredeti LED fényforrások vannak bennük, de ha erre van konkrét igény, akkor felár nélkül akár milyen létező színű LED-re kicserélem az egyébként gyáriakat! (Pl.: kék, sárga, piros, pink, zöld)
Igen, van rajtuk egy-egy DJ. Beeboy feliratú matrica, melyet eladásukkor természetesen nyomtalanul el fogok távolítani!
Addig pedig, ez itt a reklám helye! : )
A keverőről:
Nos, aki ismeri a típust, az tudja, hogy nem egy ócska kínai vacak, vagy épp Behringer minőség!!!
Igaz, nincs benne effekt, mert azokban az időkben nem az volt a fő szempont, hanem maga a User, hogy hogy s mint kezeli a "karokat", viszont van BPM számláló és sok csatorna, valamint 3 mikrofon csatlakoztatási lehetőség, ami azért nem egy rossz dolog a mai vackokhoz képest!
Mindezeken felül egyáltalán nem elhanyagolható az sem, hogy baromi nagy előfok, azaz ha egy silányabb minőségű hanghordozót akarsz kihangosítani, akkro ezt gond nélkül meg tudod tenni, mert bődöletesen nagyot képes erősíteni csatorna szinteken is és a Master kimeneteken is!!! Így nyugodt szívvel tolhatsz rá bármely szabad csatornára egy akármilyen telefont, a maguk ksi jelkimenetelű füleskimenetükre! (Tisztelet a kivételenek! )
A csatorna potméterek rendben teszik a dolgukat, a cross fader azonban annyira nem mondható tökéletesnek, s javított is, bár hozzám már így került (a poti "ház" kis behajtható lábai le vannak törve, s emiatt össze van forrasztva az az alatt lévő panellal, hogy legyen ami összetartsa, ám ettől eltekintve, na meg hogy picit néha serceg, éppen használható is, bár Én személy szerint nem szeretem! Továbbá, mint ha nem eredeti lenne a cross fader poti sapka, bár ránézésre ugyan az a formavilág, lehet hogy csak nekem tűnik nem olyannak!
A Rack-ről:
Nos, ez egy igen masszív, rétegelt lemezből és alu Adam-Hall profilokból álló Rack, kimondottan egy 19"-os keverőhöz és 2db Pioneer Cdj-100-200-350-400 és egyéb ilyen méretű lejátszókhoz készítve!!
Ha igazi védelem kell a cuccnak, akkor arra ez a megfelelő!
A Rack teljesen be van kábelezve, kezdve a hálózati elosztótól a Neutrik csatlakozós 2 pár RCA és XLR dugós szimetrikus jelkimenetekhez egyaránt felkészítve, melyekkel mondhatni bármilyen keverőre tud csatlakozni!
A lejátszókhoz is tartozik 1-1 pár RCA kábel, valamint a két lejátszó közzé a szinkron kábel is, hogy mégannyira gondtalan s könnyed legyen a munka!!
Egyetlen hibának nevezhető dolog a Rack-en, az egyik záró pánt, mely már jelen állapotában, némi gumiszerű ragasztóval tarkítva került hozzám, ami egyébként jól zár, csak picit "lötyög" az egyik fele, ezt igyekeztek szerintem ezen eljárással elhárítani, de egyébként rendben használható, hurcolható, nem esik szét, vagy ilyesmi! Nem kell megriadni!
Jelen esetben tehát mindösszesen csak egy hálózati kábelt kell csatlakoztatni a pulthoz (amit adok hozzá! ), valamint a hangrendszert összekötni a kívánt csatlakozások egyikével, vagy akár többel is, mivel a keverőn van több kimenet is, melyeknek külön-külön szabályozhatóak a kimenetei, betolsz két CD-t, Play ... és már mehet is a buli!
Eladásának oka egyszerű, sajnos kihasználatlanul áll!
A képek az eladó pultról készültek!!!
Ára, így cakumm-pakk 79. 000 Forint!
Posta, futár elvileg megoldható, bár nem egy pehelykönnyű dologról van szó, így ennek utána kell érdeklődnöm, viszont ez minden esetben a vevőt terheli, s csak is előre utalással működhet!!
A vásárlásról számlát is adok, tehát akár le is költségelhető, ha van rá mód!

Jelenlegi ára: 79 000 Ft
Az aukció vége: 2017-05-15 08:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése