2019. június 29., szombat

Kátya és a krokodil - N.Gernyet -antik régi mesekönyv 1961! - Kassowitz Félix rajz - RITKA! - Jelenlegi ára: 2 790 Ft

Régi mesék, híres mesék, klasszikusok az 1960 as évekből -                                             NAGYON RITKA !
         - 1961! antik régi, békebeli, immár nagyon ritka kiadás- majd 58 éves 
   SZÉP, TELJES, FIRKAMENTES, TISZTA  ÁLLAPOTBAN - nem koszos, nem szagos, nem dohos, nem esik szét, lapok épek, tiszták fixen illeszkednek - gerinc ép, eredeti régi kiadói kötés /*  A BELSŐ IS NAGYON SZÉP! - 1 lapon és 3-4 lap teljesen a legalján van rögzítés, semmi jelentősége, észre sem fogja venni - /*  NEM FOG CSALÓDNI!
 Kátya és a krokodil  Szerző N. Gernyet G. Jagdfeld Szerkesztő Bartócz Ilona Fordító F. Kemény Márta Grafikus Kassowitz Félix Lektor Ágoston Erika  Kiadó:     Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó Kiadás helye:     Budapest Kiadás éve:     1961 Kötés típusa:     Félvászon Oldalszám:   94 oldal  Nyelv:    Magyar  Méret:     24 cm x 21 cm   Megjegyzés:     Színes illusztrációkkal.
-Kátya és a krokodil -
            - 1961 -
 Fülszöveg
  Vajon mit csinálnál, ha megőrzésre rád bíznának egy neveletlen krokodilt, két pajkos nyuszit, egy barátságtalan teknősbékát és ráadásul egy szószátyár seregélyt? Ugye, el tudod képzelni, milyen nehéz feladatra vállalkozott a kis Kátya, mikor átvette őket, és szentül megígérte, hogy épségben visszaszolgáltatja valamennyit? Nem volt könnyű betartani az ígéretet, a krokodil kalandos végű sétára indult, a nyuszi kényszerűségből vállalta egy krémes torta szerepét, a teknősbéka kocsikázni ment, s még sok-sok más, képtelen, váratlan esemény nehezítette Kátya dolgát. De minden jó, ha a vége jó, s majd meglátjátok, hogy ez a mulatságos történet a sok kaland után milyen nagyszerűen végződik.
  A kiadás korhű, korabeli, igényes és kedves színes rajzokat tartalmaz, ami Kassowitz Félix remeke.. ..... . néhány képet fotóztam be és mellé a szöveges részt is, mégis miről is szól...
 94 oldalon bőséges és minőségi, igényes korabeli, régi tartalommal, egy csodás történettel, mesével fogunk találkozni.... hab a tortán: a színes rajzok, amik , szinte életre keltik..., immár régi nyomdatechnikával és papírra....
 Régi mesék, a régi idők csoda szép történeteiből, ezek a mesék már szüleitek és a rajzoló gyermekkorában is népszerűek voltak, ti sem fogtok csalódni, ha hallgatjátok, olvassátok őket, szeretnénk, ha sok örömet találnátok e varázslatos világban. Gyertek velünk a mesék birodalmába! Jó szórakozást kívánunk!
Figyelemre méltó a bőséges minőségi tartalom és az illusztrációk, amik egyedülálló módon adják vissza a  gazdag színes képeket, szintre életre kélnek ezek a kis csodás remekművek..... .
A kisebb, nagyobb, de akár minden  korosztálynak és azoknak akik szeretik a meséket, mesekönyveket, vagy az igényes, színes rajzokat, amik már önmagukban parádéssá varázsolják a könyvet.
Csatolva a tartalomjegyzék.
 Bátran lehet belőle felolvasni, olvasni, a színes képeket nézegetni, feltételezem, sokan ismerik, akik nem azoknak természetesen ajánlom ismerjék meg, olvassák el vagy fel gyermeküknek. Ajánlom szülőknek, nagyszülőknek olvassák fel gyermekeknek de a fentiek szerint akár gyermekük is nyugodt szívvel elolvashatja.
Minden kedves látogatót megtisztelek, egy a termékről készített galériával, hogy a lehető legtöbb információt tudjam átadni róla.
Köszönöm, hogy az oldalt meglátogatta.
Tekintse meg további termékeimet.
Sok könyv, mesekönyv, sport könyv, újság, képregény is található.
                             Több termék rendelése esetén, kedvezményt adok.
                                      Állítsa össze kívánság listáját.
Kérdése kérése lenne szívesen segítek!
                 Szállítási ajánlat: rendelje vatera futárral posta pontra fix 950 Ft ért, akár több terméket is!  
Egy terméket is postázok természetesen/*
                    


Jelenlegi ára: 2 790 Ft
Az aukció vége: 2019-07-19 18:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése