2019. június 29., szombat

Salomon cipzáras felső L-es - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó ffi  SALOMON cipzáras felső akár önálló kabátként is használható L-es méret. Szélálló!
Mell:   59  cm     Derék:   52  cm   Csipő:   54  cm      Testhossz:   67  cm     Ujj:   73  cm
„ Engem az izgat, amit holnap tenni fogok” - George Salomon
A Salomon márkát 1947-ben alapították a Francia-Alpokban, Annecyben, ahol máig megtalálható a márka központja. Eleinte síkötésekkel foglalkozott Franç ois Salomon feleségével és fiával, ezen a piacon 1972-re már piacvezetővé is vált. Nem sokkal később, 1979-ben kezdtek bele a sícipő gyártásba és 1990-re már 10 millió pár alpin és 5 millió pár sífutó cipőt adtak el. Ebben az évben dobta piacra a márka az első sílécét is, az ikonikus S9000-et. A SALOMON márka a francia Alpokban kelt életre 1947-ben. Mára a világ egyik legmeghatározóbb szereplője lett az alpesi és a nordic síelés, snowboardozás, terepfutás, hegymászás és túrázás területén. Termékei a világ több mint 40 országában, mind az 5 kontinensen jelen vannak. Egyedülálló elkötelezettségének, a hegyi sportok iránti páratlan szenvedélyének, a teljesítményorientált megjelenésnek és fejlesztéseknek köszönhetően a Salomon fejlődést és csúcstechnológiát közvetített a hegyi és terepsportokba, korábban elképzelhetetlennek tartott ötleteket váltott valóra és messze kitolta a lehetőségek határait.
 
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ! CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI( személyes átvétel, Postapont)
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld minden esetben, ami minden információt tartalmaz (számlaszám stb. ), 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-07-20 18:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése