2020. március 26., csütörtök

Bomiko Model XL babakocsi - 03 Blue 2017 !! kifutó !! - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Színválaszték:
#1100ff
Márka:
Bomiko
Korcsoport:
6 hónapos kortól
Bomiko Model XL esernyőre csukható sport babakocsi
Kényelem és könnyű kezelhetőség egyszerre ebben a divatos babakocsiban!
Bomiko márkáról: A Baby Design cég almárkája, amely széles választéka mellett elérhető áron biztosít egyszerűen és kényelmesen használható termékeket. A kiváló műszaki megoldásokkal, élénk színekkel biztosítják a babák maximális kényelmét.
Bomiko Model XL esernyőre csukható sport babakocsi
Kiknek ajánljuk?
Azoknak, akik egy könnyen kezelhető, de praktikus kiegészítőkkel készült babakocsit keresnek, amely minden séta során nagyon kényelmes lesz a kicsinek.
Esernyőre csukható kivitelben, jól irányítható szerkezettel készül, amely divatos designja által rögtön mindenki kedvence lesz.
Jellemzői:
A Bomiko Model XL egy remek kialakítású, strapabíró babakocsi, mely ultrakönnyű vázszerkezettel rendelkezik. Kis méretűre, esernyőre csukható és ennek köszönhetően bármelyik csomagtartóban elfér, súlya miatt pedig többet nem jelent kihívást a tömegközlekedés sem.
Ráadásul praktikus hordozófül került kialakításra a vázon, hogy még könnyebben szállíthassátok. Különleges megjelenése és légies formái igazi sportos, divatos babakocsivá teszik. Modern vázszerkezete, designos mintái és vidám színei miatt rendkívül népszerű modell!
Ha jön a rossz idő sem kell megijednetek, a Model XL-hez lábzsák is jár! Háttámlája 4 fokozatban, majdnem vízszintesig dönthető, így kényelmesen pihenhet. A kocsi tolókarja ergonomikusan kialakított, hogy neked is kényelmes legyen a hosszabb séták alatt!
Ráadásul a lábtartója is állítható, hogy a háttámla szögének változtatásakor is maximálisan komfortos legyen. Babád biztonságáról egy 5 pontos biztonsági öv gondoskodik, melynek állítható a hosszúsága, hogy akkor is kényelmes és ugyanolyan biztonságos legyen, ha a kicsi növekszik. Lepatentolható kiesésgátlója még egy plusz védelmet ad a picinek.
Könnyen irányítható, hiszen első dupla kerekei bolygósíthatóak. Hátsó dupla kerekei pedig egyszerűen fékezhetőek. A teljes komfort érzetet biztosítja még az állítható kupola, ami megvédi a kicsit a káros napsugárzástól és nem fog a szemébe sütni a nap, a tetején található kémlelőnyíláson pedig mindig szemmel kísérheted babádat.
Tartozékok:
- kupola
- lábzsák
- karfa
- bevásárló kosár
- pohártartó
Vásárolható tartozékok:
esővédő, bundazsák, napernyő, pelenkázótáska
Mérete:
Kinyitva: 84x51x107 cm
Összecsukva: 106x29x38 cm
Ülés: 33x20x53 cm
Kerekek: 17/17 cm
Súlya: 9, 4 kg

Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése