2020. március 29., vasárnap

Compaq 4110 sorozat 8-portos KVM kapcsoló - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Alapvető PS / 2 KVM kapcsoló 8x számítógépekhez. Mindez lehetővé teszi, hogy nyolcx számítógépeket működtessen egyetlen billentyűzettel, egérrel és monitorral. Nagyon kényelmes, ha véletlenül több kiszolgálót üzemeltet, korlátozott munkaterületű számítógépeket rögzít, vagy éppen építenek vezérlőhelyiséget színházhoz vagy más telepítéshez, és a hely kiemelkedő, és nem lehet nagyszerű monitorfala. Akkor ez a megoldás.
Főbb jellemzők:
•              Konzolkonfigurációs jelentés (CCR)
o             A Console Configuration Reporting a rendszerrel kapcsolatos információkat jelenít meg a monitoron, például a bekapcsolási teszt adatait és a konfigurációs menüket.
•              Programozható szkennelés
o             A rendszer teljesítményét a rendszer bármely számítógépének vagy mindegyikének szkennelésével becsülheti meg. A programozható szkennelés lehetővé teszi annak meghatározását, hogy mely számítógépeket kell beépíteni, valamint a kapcsolat időtartamát.
•              Konfiguráció NVRAM
o             Az NVRAM (nem felejtő RAM) megkönnyíti a konfigurációs információk beállítását a billentyűzetről bevitt parancsok segítségével. Az NVRAM addig tárolja az így kapott konfigurációt, amíg el nem dönti az információ megváltoztatását, még akkor is, ha az egység áramkimarad.
•              Hardver alaphelyzetbe kapcsoló
o             Ha a billentyűzet vagy az egér kommunikációja megszakad, akkor nyomja meg ezt a kapcsolót az egység visszaállításához.
•              Jelszó védelem
o             A jogosulatlan felhasználók elleni védelem érdekében a Compaq billentyűzet / monitor / egér kapcsolódoboz biztonsági célokra jelszó beállítást biztosít.
•              Csatlakoztasson 2– 8 szervert és 64 szervert, ha százszorszép több láncot láncolt.
•              1U méretű állványra szerelhető (a tartókonzolok külön kaphatók)
•              A hátlap csatlakoztatása:
o             9x VGA
o             9x PS / 2 billentyűzet
o             9x PS / 2 egér
o             1x RJ45 AUX
o             IEC eszköz aljzat

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2020-04-18 19:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése